fbpx
Ακολουθήστε μας

Ενοργανη Γυμναστικη

Στο πλευρό του Ν. Προβιά εκπρόσωποι της Αεροβικής, της Ακροβατικής και της Γυμναστικής για όλους

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η λίστα των ανθρώπων της ελληνικής γυμναστικής που θα ενισχύσουν την υποψηφιότητα του Νίκου Προβιά για την προεδρία της Ε.Γ.Ο.

Πριν από λίγο, ανακοινώθηκαν ακόμα 3 σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, οι οποίοι εκπροσωπούν 3 μη Ολυμπιακά αθλήματα, όπως είναι η Γυμναστική για όλους, η Αεροβική και η Ακροβατική. Ο λόγος για την Φανή Ψαθά, την Λουκία Τσάπρα και τον Κωνσταντίνο Νοδαράκη, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στη λίστα των σπουδαίων «συμπαικτών» όπως ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Ολυμπιονίκης προπονητής της ενόργανης Θανάσης Καπνίδης, η καταξιωμένη πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης της ρυθμικής (ανσάμπλ – 2000) Εύα Χριστοδούλου, η πρώτη Ελληνίδα εκπρόσωπος της ρυθμικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ατομικό – 1988) Μαρία Αλεβίζου, ο διεθνής κριτής και πρόεδρος κριτών τραμπολίνο της Ελληνικής Γυμναστικής Δήμος Χρυσοσπάθης, ο πρόεδρος Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης Ανδρέας Κουκάς, η Μαρία-Ελένη Καϊτεζίδου, η Αθανασούλα Λαμπροπούλου–Συροπούλου και ο Νεκτάριος Κελεσίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των νέων «συμπαικτών»:

«Στην επόμενη μέρα της γυμναστικής όλα τα αθλήματα θα πρέπει να έχουν ανθρώπους που θα μπορούν να τα στηρίξουν, και να έχουν την δική τους φωνη.  Έτσι σήμερα παρουσιάζουμε τρεις νέους υποψηφίους από τα μη ολυμπιακά αθλήματα της ομοσπονδίας μας, Από την Γυμναστική για όλους , την Αεροβική, και την Ακροβάτικη

Την κ. Φανή Ψάθα από την Γυμναστική για Όλους με συμμετοχή ως αθλήτρια της ελευθέρας πάλης γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 της Αθήνας, μέλος των Olympians Ελλάδος. ‘Έχει εργαστεί ως Training Site Manager στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϋ 2000, είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) και κάτοχος Master in Sport Management UTS-Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου του Σίδνεϋ

Την κ. Λουκία Τσάπρα από τον Α.Κ.Ο. Λειβαδιάς από την Αεροβική γυμναστική, καθηγήτρια φυσικής αγωγής με πτυχία Γ΄ κατηγορίας της Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ και με ειδίκευση στην Ενόργανη Γυμναστική από το 2016 και στην Αεροβική Γυμναστική το 2020.

Τον κ. Nοδαράκη Κωνσταντίνο από την Ακροβατική Γυμναστική τ. Τεχνικό Σύμβουλο και Τεχνικό Ανάπτυξης του αθλήματος της Ακροβατικής γυμναστικής στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, πρωταθλητή Ελλάδος επί 9 έτη. Ως αθλητής έχει κατακτήσει αρκετές  και διεθνείς διακρίσεις όπως η 4ης Ευρωπαϊκή θέση το 2005 και δυο χρυσές νίκες σε Διεθνή meetings το 2003 και το 2004.

Φανή Ψαθά (Γυμναστική για όλους)

Είναι τελειόφοιτος φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών,

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) και κάτοχος Master in Sport Management UTS-Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου του Σίδνεϋ.

Είναι προπονήτρια Γυμναστικής Για Όλους Γ’ Κατηγορίας της ΓΓΑ.

Υπήρξε αθλήτρια της ελευθέρας πάλης γυναικών με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και είναι μέλος των Olympians Ellados.

Ως αθλήτρια κατέκτησε πλήθος διακρίσεων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελευθέρας Πάλης Γυναικών, Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Μεσογειακούς, Παγκόσμια και διεθνή τουρνουά.

Εργάστηκε ως Project Officer – Training Site Manager στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϋ 2000 (SOCOG) και σε πολλές άλλες διεθνείς διοργανώσεις.

Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εργάστηκε στο Γυμνάσιο Ψαχνών, Τμήμα Αθλητικής Διευκόλυνσης, Τμήμα Αθλητικής Πάλης και

και στην Αθλητική Γυμναστική Εταιρεία Χαλκίδας, Εύβοια ως επικεφαλής προπονήτρια του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών.

Από το Δεκέμβριος 2003 έως σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος ΠΕ Φυσικής Αγωγής στη Δ/νση Υγείας στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπεύθυνη για την παιδική προστασία, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Διαθέτει πολυετή οργανωτική εμπειρία σε αθλητικές διοργανώσεις όπως τα Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Γυμναστράδα Ραφήνας», Φεστιβάλ Ατομικών & Ανσάμπλ για Όλους και είναι επίσης προπονήτρια Τζούντο Γ’ Κατηγορίας της ΓΓΑ και κάτοχος μαύρης ζώνης 1ου Dan

Έχει συμμετάσχει σε πολλά Επιμορφωτικά Σεμινάρια, μιλά αγγλικά και γερμανικά και έχει άριστη γνώση χειρισμού  Η/Υ.

Τσάπρα Λουκία (αεροβική)

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών από 1996.

Κατέχει τα πτυχία Γ΄ κατηγορίας της Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ με ειδίκευση στην Ενόργανη Γυμναστική από το 2016 και στην Αεροβική Γυμναστική το 2020.

Είναι κριτής της Αεροβικής Γυμναστικής στον Ολυμπιακό κύκλο 2017-2021.

Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια και ως προπονήτρια στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Από το 2004 έως το 2019 εργάστηκε ως προπονήτρια του συλλόγου Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο τμήμα της Αεροβικής Γυμναστικής.

Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής εργάστηκε ως ωρομίσθια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το 2003-2011.

Από το 2019 ως και σήμερα εργάζεται ως αναπληρώτρια Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Nοδαράκης Κωσταντίνος (ακροβατική)

Στην οικογένεια της γυμναστικής εντάχθηκα σε ηλικία 6 ετών ως αθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής αλλά στην πορεία με κέρδισε  το αγώνισμα της Ακροβατικής γυμναστικής.   Υπηρέτησα την Ακροβατική Γυμναστική  από όλες τις θέσεις.

Ως αθλητής επί σειρά ετών και μέλος της Εθνικής ομάδας με σημαντικές διακρίσεις. Πρωταθλητής Ελλάδος ως μεικτό ζευγάρι επί 9 συνεχόμενα έτη. Κατέκτησα 4η Ευρωπαϊκή θέση το 2005 στη Θεσσαλονίκη και δυο χρυσές νίκες σε Διεθνή meetings το 2003 και το 2004 στη Θεσσαλονίκη.

Ως ενεργός προπονητής  από το 2010 έως και σήμερα, με διακρίσεις των αθλητών μου σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ως εθνικός κριτής από το 2008 έως και σήμερα.

Τεχνικός Σύμβουλος και Τεχνικός Ανάπτυξης του αθλήματος της Ακροβατικής  γυμναστικής στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Όνειρό μου είναι να διαδώσουμε  το  άθλημα της ακροβατικής στην Ελλάδα καθώς και να  βοηθήσω τους νέους αθλητές και προπονητές τους έτσι ώστε να φτάσουμε το άθλημα ψηλά.

 Θέτω υποψηφιότητα με  Νίκο Προβιά και συντάσσομαι μαζί του, έχοντας  κοινό  όραμα  την ανάπτυξη τη Γυμναστικής.

Γιατί Όλοι Μαζί είμαστε η Γυμναστική!!!».

Σχόλια
Advertisement

Περισσότερα Ενοργανη Γυμναστικη